Introduktion till JENSEN

Välkommen på introduktion till JENSEN och till vår lärplattform


Är det första gången du ska studera på JENSEN Komvux? 
Känner du att skulle ha nytta av en introduktion till vår lärplattform?

Vi erbjuder dig som elev en introduktion till JENSEN och hur du lyckas med dina studier hos oss. Du introduceras också i vår lärplattform JENSEN campus, som du kommer att använda både vid studier i klassrum och på distans. Du kommer senare även att introduceras i ämnet och din kurs av läraren.

I lärplattformen Campus ser du kursplaneringen för alla dina kurser, du studieaktiverar dig, lämnar in uppgifter, bokar prov och håller kontakt med din lärare och andra studerande. Därför är det viktigt att du kommer igång med lärplattformen så snart som möjligt vid kursstart. Campus är ditt viktigaste redskap för att lyckas med dina studier.  Både för dig som läser en kurs med klassrumsundervisning och för dig som läser helt på distans. Testa gärna att logga in i Campus redan nu. På så sätt kan du komma igång direkt!

Introduktion på våra skolor 

Vid varje kursstart har vi introduktioner på plats i våra skolor. Hit är du välkommen oavsett vilken av våra skolor du ska läsa vid och om du läser på distans. Tiderna ser du här nedan. Ta gärna med dig den enhet (t ex laptop/platta) som du tänkt använda under dina studier.


JENSEN komvux Kista, Isafjordsgatan 32A
Tisdagar klockan 13.00

  

JENSEN komvux Liljeholmen, Lövholmsvägen 18
Måndagar klockan 13.00

  

Digital introduktion
Vi erbjuder även digitala elevintroduktioner via Hangout meet. Introduktionen tar ca 30 minuter och det finns utrymme att ställa frågor via vår chatt till både lärare och skolledare. Du deltar enkelt genom att gå in via länken på angiven tid. Säkerställ att din egen mikrofon är på ljudlöst innan du loggar in.

Måndagar i samband med ordinarie kursstarter kl 
15.00
Möteslänk: 
http://meet.google.com/ozz-nvez-cxd 

Kommande digitala elevintroduktioner:


2019-09-09

2019-10-14

2019-11-18Varmt välkommen!L
Lisa.brenner is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.