Hur får eller hämtar jag inloggningsuppgifter till JENSEN campus

Ta del av vår instruktionsfilm för hur du loggar in eller följ instruktionerna nedan.

Du beställer dina inloggningsuppgifter på Campus startsida: https://campus.jenseneducation.se

Scrolla ned till "1. Hämta inloggningsuppgifter", fyll i informationen och klicka på knappen "Skicka efter inloggningsuppgifter". Du får då ett email med dina inloggningsuppgifter.