403 error - Du är inloggad med ett privat Gmail-konto

Felmeddelade "Error 403" beror på att du är inloggad med ett Google/Gmail-konto. Mejladressen dittanvandarnamn@student.jenseneducation.se är i grund och botten ett Gmail-konto och du får upp detta error-meddelande eftersom Campus inte känner igen din privata mejladress när du försöker logga in.

Se följande film för mer detaljerad visning av problemet:

https://youtu.be/FRZFnJtJJHU

Logga ut ur ditt privata Gmail-konto

För att lösa detta, gå direkt till gmail.com efter du har fått felmeddelandet. När du kommit in i den mejlkorgen loggar du ut från den. Stäng sen ner hela webbläsaren eller uppdatera Campus inloggningssida och försök logga in igen.

Om du har loggat in på Gmail tidigare
Har du tidigare loggat in på Gmail med en privat mejladress så sparas det användarnamnet i webbläsaren (se bild till höger). Du måste då klicka på "Lägg till konto" för att kunna skriva in dina mejladress och lösenord som du har fått från JENSEN.