Tips när du Loggar in

Det största problemet vi märker av är att många redan har egna Gmail-konton. När man försöker logga in i Campus redan inloggad med sitt privata Gmail-konto får man en error "Whoops, something went wrong".

För att komma undan detta problem finns det två lösningar:

1. öppna upp ett nytt fönster i Privat eller Inkognito-läge som de flesta moderna webbläsare har, eller;
  2. lägg till ditt JENSEN-konto som ett separat konto i Chromes Inställningar genom att skriva in chrome://settings i domänfältet.

Följande video visar detta:

https://youtu.be/FRZFnJtJJHU

C
Christoffer.hansson is the author of this solution article.