Är det första gången du ska studera på JENSEN Komvux? 

Känner du att skulle ha nytta av en introduktion till vår lärplattform?


I lärplattformen Campus ser du kursplaneringen för alla dina kurser, lämnar in dina uppgifter, bokar prov och håller  kontakt med din lärare och mycket, mycket mer. Därför är det viktigt att du kommer igång med lärplattformen så snart som möjligt vid kursstart. Campus är ditt viktigaste redskap för att lyckas med dina studier.  Både för dig som läser en kurs med klassrumsundervisning och för dig som läser helt på distans!


För nya elever erbjuder vi ett introduktionspass där vi visar hur Campus fungerar och hur du hanterar viktiga funktioner. Du har också möjlighet att få personlig hjälp om du har problem med t ex inloggning (men läs gärna våra tips och lösningsförslag här på hemsidan först. Här finns svar och lösningar på många vanliga problem).  


Vid varje kursstart har vi introduktioner i våra skolor. Hit är du välkommen oavsett vilken av våra skolor du ska läsa vid och om du läser på distans. Tiderna ser du här nedan.


Observera att det är helt frivilligt att delta vid introduktionen.  Känner du att du redan bekantat dig med lärplattformen Campus behöver du inte delta. 


Observera att detta är en introduktion till vår lärplattform. Introduktion till kursen och det ämne du ska läsa får du av din lärare, i Campus. 


Välkommen till ett av introduktionstillfällena, ingen föranmälan krävs! 


Ta gärna med dig den enhet (t ex laptop/platta) som du tänkt använda under dina studier. Testa också gärna att logga in i Campus redan nu. På så vis  kan du komma igång direkt!
Kursstart FEBRUARI 2019:

I början på februari kommer du hitta tider  för introduktionstillfällen på den här sidan.Introduktionspass hålls vid flera tillfällen vid kursstart.

Här nedanför kommer du att se dag, tid och plats för introduktionstillfällena vid nästa kursstart:


Sankt Eriksplan Karlbergsvägen 77, plan 4.


Kista Isafjordsgatan 32A

Liljeholmen Lövholmsvägen 18 
Välkommen till ett av introduktionstillfällena, ingen föranmälan krävs! 

Varmt välkommen till JENSEN. Lycka till med dina studier!