Beställ ett studieintyg

Hur beställer jag ett studieintyg?

För att beställa ett studieintyg, gå in på Min profil  i Campus och klicka på knappen Beställ studieintyg längst ned på sidan så skickar vi ett studieintyg till din mejladress inom 3-5 arbetsdagar.

Vad innehåller studieintyget?

Studieintyg visar inte vilket betyg du har fått. Intyget visar dina pågående kurser, vill du ha med avslutade kurser är det bäst att ta kontakt med vår Kundtjänst.